Reklam

Kan ägna det här inlägget åt mitt hat mot reklam, i alla former, men jag tänkte koncentrera mig på reklamen på spotify.
Nu tänker genast alla på Basshunters klassiker, men nej. Jag menar inte alls den reklam vi får höra för den kopplar jag så smidigt bort, jag menar den "banner" som ligger längst ner och gömmer sig lite sneeky medans man lyssnar på musik. Okej tänker jag, du får ligga där medans jag lyssnar på musik du stör ju liksom inte.

Och sen PANG
då man ska bläddra ner för att kolla in vad man har för låtar på sin fina spellista så poppar den upp så att man OFRIVILLIGT klickar på den. Ett nytt fönster öppnas, med onödig spotify reklam och man vill bara gömma sig under täcket igen.
Det är så jag känner nu eftersom det har hänt 13 (JA, JAG HAR RÄKNAT) gånger.
Reklam är inte min grej.

A.

Well i'd never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me

Har hittat mitt senaste tillskott till "Låtar som jag ryser in i hela själen då jag hör", det blev en lugn låt denhär gången, Almost Lover med A Fine Frenzy. Gudomlig, hittas här:
A Fine Frenzy – Almost Lover

trevlig fredag
A.

Fabulous life of

Dagen började i sviten på stadens hotell, med en god och kalorisnål frukost såklart.
Min sylist kom sedan för att välja ut dagens kläder, även en make up artist och hår sylist för att fixa hår och smink.
Efter detta kom bilen för att ta mig till ett ställe är jag skulle föreläsa om hur det är att vara så framgångsrik skådespelerska som jag är idag, och vilken väg man ska välja för att komma dit. Kul föreläsning med 600 lyssnare. Efter det gick jag och min livs coach Viktor för att äta lite sushi och gick sedan en sväng på stan där jag köpte mitt första H&M ♥ Lavin plagg, FABULOS.

Ja.. det var typ min dag, nu ska jag lägga en guld ansiskts mask och få massage innan svitens stora säng kallar.







nääääääääääääääääääääääääääääääääääää.....

att inte ta hänsyn.

var på bio med finaste Anna idag, Harry Potter 7.1.
och ni vet innan filmen ska börja är de en kille och en tjej som visar hur man ska bete sig på bion, stänga av mobilen osv. Till sist säger de: VISA HÄNSYN.

Och då tror man ju såklart att alla ska följa det fina rådet, men icke.
Här är det någon som släpper en smygare mitt då.... (haha, nu trodde du att jag skulle avslöja något viktigt som hände i filmen, men icke!!!), så att jag knappt kan koncentrera mig på filmen. Inte okej.

Så du som satt någonstans runt rad 8 på Saga Bio i härnösand ikväll den 24 novermber 2010. PASSA DIG.

Missade kvällsöppet med ekdal också. Typiskt. Fast... det var det värt!

A.

Playa del sol

Längtade lite väl mycket till Egypen idag så jag bestämde mig för att bege mig till firehouse för en stunds njutning i låtsas solen, hade en 50 lapp med mig som jag skulle växla i maskinen.

Försökte åt alla håll och kanter, fram och tillbaka. Upp och ner, inget gick..
Prommenerade hem igen för att hämta mindre skrynkliga pengar, hittade två relativt platta 20 lappar som jag tog med mig tillbaka glad ihågen. Och jajjamen, de gick att växla in! SEGER.

Sen skulle tiorna in i själva betalsaken så att man skulle få sola. En gick in, Jackpot. tia nummer två kom bara ut igen. det gjorde nummer tre och fyra också. Efter 10 minuter hade min hjärna fått upplevt för många svordomar för att jag skulle klara av att pröva mer. Så jag gick hem.

Grattis till dig som på firehouse i härnösand som fick tio kronor betalda i solarium nummer ett. Jag är inte bitter.

A.


Technologic

Tycker det är fruknasvärt roligt att det tar 10 minuter och två lärare för att visa ett klipp på en Active board på skolan. Det är ju så bra att tekniken går frammåt...

A.

life is crazy

Fick ett mail nyss där det stod:
SJ AB is now following you on twitter

kan detta bero på gårdadens incident måntro?:)

godnatt
A.

att lära sig att uppskatta sin garderob.

Som utlovat kommer ikväll ett inlägg om hur man lär sig att uppskatta sin garderob lite mer än vad man idag gör, detta hände mig 31 okt - 1 nov 2009 och dett bör alla lägga till på sin "att göra innan man dör" lista.

Det var den 31 oktober 2009, mörkret hade lagt sig över Härnösands gator, men i en herrgård i centrala Härnösand var alla lysen tända. Där stod en tjej i sitt rum och packade ihop sina sista saker i flyttkartonger, för hon och hennes mor skulle nämligen flytta till ett slott lite längre bort i staden. Hon stod där och begrunnade sina ägodelar och la ner den sista tavlan i flyttkartongen. Nu var det bara en sak kvar, hennes älskade kläder. Flickan hade ett stort intresse för kläder och hade en minst sagt stor och välfylld garderob. Flickan undrade hur hon skulle få med sig alla sina prinsessklänningar till det nya slottet och frågade därför sin mor:

-Mor, hur ska jag göra med alla mina klänningar? Det får inte plats i någon väska alls...
 Hennes mor funderade en stund och sa sedan:
- Mitt kära barn, de får ligga i stora svarta sopsäckar under natten så att vi säkert kan frakta alla till der nya slottet. Och kom ihåg min älskade avkomma, att sortera ut de klänningar du kan tänka dig att skänka bort till UFF. Det är bättre att de kommer till användning.

Flickan (inte allt för glad för att hennes klänningar skulle färdas i sopsäckar och inte i en askunge droska) gjorde som hennes mor sa, och fyllde sopsäckar med kläder och hade även en extra sopsäck som hon la kläderna hon kunde tänka sig att skänka bort i.

Flickan frågade senare sin mor:
- Mamma, var ska jag ställa kläderna?
och modern svarade ömt
- Ställ dem utanför min sovrumsdörr där jag har ställt mina kläder.

Sagt och gjort, allt var fid och fröjd och kvällen led mot sitt slut. Men flickan och modern hörde ett kurrande läte från sina magar och bestämde sig för att ta sig en mummsbit, och den effektiva modern sa också:
-Då kan vi samtidigt slänga kläderna i UFF containern, jag har redan burit ut säckarna i garaget.

De båda gick ner och började lassa bilen full med kassar, de båda var mycket nöjda över hur mycket kläder de hade fått ihop att skänka. Tog sig en mummsbit och åkte sedan hem för lite skönhetssömn.

De vaknade upp dagen efter, den stora dagen, och var laddade för den stora flytten! Men flickan kände sig lite frusen och frågade därför sin mor:
- Mor, var är säckarna med mina kläder? Skulle nämligen behöva en varmare kofta nu då kylan har lagt sig över vår stad.
Modern svarar då förvånat:
- De är väl på ditt rum kära vän?
Flickan förstår nu ingenting och säger:
-Nej mor, jag ställde nämligen dessa utanför din sovrumsdörr tillsammans med de andra säckarna!?
Modern förstår nu tragedin som har inträffat och säger:
-Du menar alltså att du ställde alla dina kläder utanför min sovrumsdörr? För det var nämligen så att där ställde jag alla kläder som jag skulle skänka till UFF.

Flickan inser missförståndet i modern och hennes konversation kvällen innan och inser till sin förtvivlan att hela hennes garderob ligger i en UFF container, och de enda i klädväg hon nu äger är en längre tröja och ett par strumpbyxor.

Paniken bryter ut i den lilla staden och ett dussin samtal rings. Men ingen ansvarig är kontaktbar för tillfället, och de två forstätter sin flyttning till slottet. Modern ser sin dotters förtvivlan och säger:
- I värsta fall får jag väl ta ett lån så att du kan köpa nya kläder, för en garderob måste du ju ha.

Flickan som hade tappat hoppet om sina fina klänningar insåg sakta men säkert att detta nog var det enda sättet. Novermber mörkret la sig över Härnösand och flickan bad en stilla bön då PLÖTSLIGT:

RIIIIIIIIIIIIIING
-
Ja, hallå?
- Hej jag heter &%¤#¤%& och ringer från UFF.
- Jaa...?
- Jag hörde att du slängt alla dina kläder i vår container?
- Heh.. jaaa?
- Jag är i Timrå nu och kan vara i Härnösand om ca 30 minuter för att öppna containern så att du kan hämta dina kläder, kan det funka? 
-JA TACK SNÄLLA DUUUUU!!!!!!
Klick.

Och så, i Novermbers mörket stod där flickan, hennes mor och den vänliga kvinnan från UFF med varsin ficklampa och grävde igenom en container, och flickan hittade så småningom alla sina kläder. 

Snipp snapp snut, så var sagan slut!!


sådär kära ni, där är den. Historian med stort H. Kom ihåg att uppskatta er garderob, man vet aldrig när en UFF container äter upp den. 
Eder klantige
A.
 

Att fastna på X2000 en söndagkväll.

Mitt senaste verk att tilllägga till saker man bör göra innan man dör:
Kliv av tåget, kom på att du har glömt bussbiljetten i påsen vid din stol. Spring tillbaka in på tåget (tåget ska då inte ha några numrerade vagnar så att du får leta ett tag), försök signlaera till konduktören att du är kvar på tåget. Inse att han inte ser dig. Hör hur dörrarna stängs, se hur tåget börjar åka. FÅ PANIK. Ring till Inga-Lill i panik och undra hur du ska göra. Spring fram och tillbaka i PANIIIK i tåget och slit i alla dörrar, knacka på lokörarens dörr så hårt att du tror att knogarna ska börja blöda. Gråt lite i telefonen, skrik lite, få ännu mer panik. Fundera på om du är med i en skräckis och att motorsågsmassaken kommer runt hörnet. Slit upp nödöppnaren på båda sidor så att dörrarna öppnas. Inse att du (om du hoppar ut) hamnar precis på spåret där tåg ska åka och kommer bli överkörd. Tappa hoppet om livet. be en bön. Se Lokföraren komma som en ängel genom tåget. Få en kram av Lokföraren. Få sitta längst fram i loket medans du blir skjutsad i ett X2000 tillbaka till stationen. Få hoppet om livet tillbaka. Åka buss hem till härnösand. Godnatt kära söndag.

pssst.

Dör föresten då jag ser kollektionen som Lavin har designat för H&M.
Bloggar mer om det imorgon.
A.

Väck mig inte imorgon.

Dagen har varit bra, och skön. Kom hem, var helt slut, såg en film, åt en satsumas, såg på ett tv program, åt tacos, såg en till film. Ja, typ så!
Nu ska jag snart gå och sova, men först ska jag ta en dush i typ miljoner år, kommer bli skönare än skönast.
Imorgon har jag sovmorgon till klockan 13.00, jag klagar inte..


bild: weheartit.

vill också dusha i godis..
Sov!
A.


slut som artist

Japp, då var nationella skrivdelen klar. Är så mosig i hjärnan, har ont i varenda litet finger, då borde det ha gått bra va? då man verkligen är slut i hela kroppen av att skriva?

Nu ska jag hem och äta keso, och slänga mig i soffan framför en film ,för det är jag värd!

A.

I'd like to fall asleep with you

Nu säger jag godnatt, taggar för fem timmars uppstats skrivning på nationella svenska imorgon. Ibland är det fint att gå i skolan.


En söt liten bild från we♥it får avsluta kvällen, godnatt!
A.

dance with somebody

Efter en dag som började med att jag var på skolan 07.30, som har innehållit både prov och föreläsningar,så är jag lagomt med jättetrött och skulle hemskt gärna sova redan nu! Men det är bara att ta på sig tomte dräkten och springa till geresta för att ha dans! Tror det blir en underbar avslutning på dagen ändå, så kan jag bara ramla i säng sedan!:D

Vad gör ni ikväll?

A.

give me some

Har universums bästa syster, hon kommer nu med mat till oss båda. MUUUUUUUMS=D
Och jag har filmer, tadaaaaaa, filmkväll!:)


Universums bästa.♥

Så mörk är natten i midvinter tid..

Hej!
Idag är det måndag, en tråkig jäkla måndag.
Och på något vis har jag sjudundrans julstämning. Var tillochmed tvungen att köpa pepparkakor och mjölk påväg hem från skolan. GALET!
Har nu tänt en massamassa ljus i lägenheten och äter en eller fem pepparkakor medans jag väntar på att gå till Lucia kör repetition(:
Jag blev ju fantastiskt nog en av de 7 kandidaterna till Härnösands Lucia, och har nog inte riktigt fattat det hela än!:)
Skulle man vilja rösta på någon av oss 7 så kan man antingen hålla utkik i tidningen eller gå in på www.allehanda.se/lucia och titta:)

skulle googla fram någon fin bild på lucia att lägga in här,och hittade den här.

Vet inte om jag är lika peppad på kör träningen med alla Lucia kandidater mer..

Ha en fortsatt fin, mörk, helt vanlig, lite tråkig måndag:)
A.

Är för trött och oinspirerad för att komma på en rubrik.

Ska sova nu efter vad som känns som universums längsta lördag!
Sova länge ska jag göra också. Sjukt länge.

Vill bara tacka all för en fantastiskt trevlig kväll, god middag, fint sällskap! Vilka vänner man har alltså vvavavavavvavavava, snacka om att pigga upp en vädertråkig Lördag.

Nu laddar vi om, och hoppas på mer än massa timmars sömn!

A.

Goodnight And Go

först och främst vill jag bara säga att jag tycker det är fantastiskt kul att så många läser här! Det gör mig glad, så glas att jag vill blogga hela tiden, man jag hejdar mig lite. Trying to play it cool.

Jag ska snart avsluta denna fina fredag och gå och sova. Nu vet jag vad ni tänker förskräckt. "Annica, ska HON sova redan? Den nattugglan? Vad är det för fel? Är hon sjuk??????" Men lugn mina kära, jag ska bara ha Danspass på friskis imorgon klockan 09.30, och eftersom det inte finns en smula morgonmänniska i mig så lär jag behöva ställa klockan på 6.00 för att kanske komma iväg till nio!

Det hela lär väl se ut såhär eller nått..

Bild: we♥it

Lite kuriosa såhär på kvällen kan ju vara att jag idag har haft på mig min stora rosettring och fastnat i mitt eget hår tre gånger så jag nästan har varit tvungen att klippa lös den♥
Bild på ringen kommer!

Godnatt.
A.

Fredagsmys.

På något galet vis, så även fast jag försov mig och dagen startade dåligt så har den varit helt fantastisk!

Ingen Matte, Samhällsprov och Np tal gick över förväntan, lucia och justäming på kören, glögg, sushi, hyra film, köpa räkor och vitlösbröd, lägga sig under ett duntäcke med världens bästa mamma och tända alla ljus i världen och se filmen man hyrt.
Ja, en mer än okej fredag, och som det ser ut nu så kommer lördagen bli om möjligt lika bra eller bättre.
Vilket fantastiskt liv jag lever:D
Dags att korka upp brämmhults juicen och äta räkor och vitlöksbröd till Idol och en, eller två filmer till!
Hoppas ni har det minst lika bra som jag!:)

A.

Morgonstund har guld i mun.

Eller inte.
Hur bra var det inte att mamma var hemma just denna fredag? Just denna fredag då jag hade somnat innan jag ställt väckarklocka!
"Härmed tackar jag pappa, mamma som väckte mig dendär fredagmogonen i novermber......"

nu försöker jag slänga i mig lite vanilj/blåbärs yogurt innan jag ska skena iväg till skolan,
Matte
Samhällsprov
Storkör
Svenska NP tal
(Håll en tumme eller 15..)

Sen, SEN mina vänner... SUSHI! TADAAAAAAAAAAAAAAAA, längtar redan. Ska äta en 16 bitars. MMMMHMMM!
En sån fredag! Det enda som skulle kunna göra den bättre är om jag hade dessa ringar i min ägo. Kolla in ugglorna. Mitt hjärta smälter och dör!


bild: We <3 it.

A.

sweet tooth

Är ni som jag och alltid blir sötsugen på kvällen? värsta tiden på dygnet såklart...
Jag har ett tips som mättar sötsuget, men inte innehåller massamassa socker och som gör en lite lagomt sömnig inför kvällen:

Ingredienser:
Mjölk
två påsar chai te
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemumma
2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Koka upp lagom mängd mjölk i en kastrull, då de börjar koka så tillsätter du kanel,kardemumma och vaniljsockret och vispa riktigt. Lägg två påsar chai te i en kopp (ev.glas) och häll sedan den varma mjölken över och låt de dra i ca 2 minuter. Ta ur påsarna och ta fram bästa filten och läs en bra bok eller se på din favourit serie och njut.


A.

gammal och grå

Är gammal denna onsdagskväll och ser på mitt favvo program Kvällsöppet med Ekdal.
De pratar om kungen, och "skandal boken" Den ofrivillige monarken.
Vill bara skrika till de som är med i debatten:
GÅ VIDARE I LIVET!
DE VAR FÖR #¤%&/ 20 ÅR SEDAN!
KUNGEN ÄR BARA EN MÄNNISKA, HAN KAN OCKSÅ GÖRA MISSTAG!
SLÄPP DET OCH RAPPORTERA OM RIKTIGA NYHETER SOM FAKTISKT BEHÖVER LYFTAS UPP, DEBATTERAS OCH GÖRAS NÅGOT ÅT!!!

tack och godnatt.
A.

I said BRRRRR, it's cold in here!

Statan.
Dubbel satan.
Det hände.
De snöade inatt.
Att det alltid bli såhär, INTE INNAN 1a DECEMBER HAR JAG SAGT.


Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.

Är slut i hela kroppen idag, vet inte riktigt vad som hände, om det är en effekt av den senaste tidens fart. Att allt jag gjort liksom kom ikapp.
Var helt slut och lite skakig, kräkig och svimmig (hittat på nya ord, är som Shakespeare) idag på dansen. Kanske inte helt smart att dansa då, men det var det lätt värt. LÄTT värt.

Nu ska jag bädda ner mig under två duntäcken med en kopp varm choklad och hålla alla tummar och tår på att inte bli magsjuk så att jag kan gå på skolan och få talet i svenska B överstökat eftersom det är färdigt, och jag är ganska nöjd, jag som aldrig blir nöjd med skoluppgifter. Då kanske det betyder att det är dåligt? slänga och göra om? nejjustdet, varm choklad och duntäcke Annica. Varm choklad och duntäcke.

Ha en fin tisdagskväll (de lilla som är kvar)

A.

ps. Kommer snön imorgon GÅR jag till ett varmare land och stannar där.


2 cool 4 school.

Chacha bloggen, Annica har. Annica som ager Rom. typ.

Har idag njutit av stralande sol och glass tills det gjorde ont i lilla magen..
Sen har vi shoppat. OJ sa vi har shoppat!
inga klader dock, men hur mycket smycken som hellst, handgjorda och icke handgjorde och fantastiskt fina!:D
Fick aven med presenter till min mor och syster, wihoo. for dom.

Nu ska vi ut och ata fin middag hela ganget, finaste restaurangen i stada. Kavaj pa, jao!
nu ska vi ata pasta tills vi kraks och lite till. Det ar sa mysigt!!!

Ska bli hemskt att aka hem. och skont. och kul. och bra. och samst. typ.
Vill ta med mig stralande sol och varme till Sverige, och glassen. Eller flytta folket hit.
Nummer 2 kanske?

nu ska jag sluta blogga och bajsa lite for att fa plats med mer mat isallet, det ar sa vi gor det har i Rom.

A.

"Ar man stark nog far man gora det med en tjur"

Rubrik: Citat, Unni Rydja

Det ar dag 3 nu, kommer inte ens ihag vad vi gjorde igar. For mycket intryck. ERROR.
som tur ar har jag videofilmat coola rumskamrater som sager vad vi gor alla dagar. AG. ska titta pa dom filmerna och ge en riktig uppdatering da jag kommer hem och har prickar pa: A,a och o.

idag har vi sett paven, han var soft, chill, najs, cool. hade roda sneakers, vinkade till oss och halsade eftersom vi var en pilgrimsgrupp fran harnosand. AG igen.

sen vare sictinska kapeller och michelangelo tavlor, coolt som stryk.

och ikvall har vi haft en fantastiskt trevlig kvall, och ska fnittra lite till pa vart tjejrum innan det ar godnatt om inte alla redan somnat....

imorgon vantar shopping.. ANTLIGEN


A.

No speak Italiano.

Hej!
jag befinner mig nu i Rom, utan a,a och o. saknar svenskt tangentbord och ber om ursakt for detta..

Dag 1 i korthet:
Frukost, vitt brod och nutella, mumms?

Varndra till Lateran kyrkan, titta litte

ga till Colosseum, slicka pa vaggen dar. C00LT. Det borjar spo regna, inte c00lt. vi blir mer an jatteblota och ar jattehungriga. hittar forsta basta stalle att ata, fattar inte vad servitoren som inte kan engelska sager, han forstar inte oss. ett gestulikationskrig utbryter och vi skrattar sa vi dor.

varndrar hem, pa med torra klader och sover nagon timme!

vaknar, gar till Sankta Maria maggiore, ar med pa Italiensk massa, fattar inget. Vill bara saga: Baperi-bopi
? till prasten men hejdar mig.
gar hem och ater Unnis grot och ser pa Hells Kitchen dubbad pa Italienska.

Maste lara mig Italienska, det har haller inte langre.

Nu maste vi ata lite chips och ladda for dag 2!

CIAO!

RSS 2.0