måndags tanke

Varför är det så mycket roligare att städa i högklackat?

Lämnar huvudstaden med ett leende på läpparna.

Hej!
Först och främst måste jag tack för fina "lycka" till och "det kommer gå bra" kommenarer och sms. Eftersom jag är supernojjig så säger jag aldrig tack innan, men nu så. TACK SNÄLLA SÖTA VAD FINA NI ÄR!

iallafall, så är kanske någon lite själ därute lite iintresserad hur det nu gick på S.E.T.
1. Jag har underskattat denna skola hårt. Tänkte på den som en bra audition erfarenhet inför Calle Flygare, och kanske ett andrahands val. Jotjena. Har nog varit på en av de bästa skolorna (om man inte ser till scenskolor) idag. En sjukt passionerad lärare och rektor, underbart upplagda terminer och bara möjligheter att utvecklas till något fantastiskt.

2.eftersom detta kom som en smärre chock för lilla jag precis innan jag skulle in och göra min monolog och jag inser att jag verkligen vill gå på denhär skolan så blir jag ommöjligt ännu mer nervös då det är dags att gå in.

Kommer in i ett litet rum där Rektor och huvudlärare Tomas sitter, och där även en av eleverna som går där också är som ska finnas till hands.

Börjar nevöst dra monologen och då den är slut drar jag en lättnandes suck för att jag hade klarat att memorera den. Och sen visste jag att vi skulle jobba med Tomas lite inne i rummet och väntar på min nästa uppgift och släpper snabbt texten eftersom jag tänker att den biten är över. Men då säger Tomas att jag ska säga samma text, fast jag ska föreställa mig att jag har en spade i handen och ska gräva.
Va? Samma text? Åhnej!

Jag försöker hålla modet uppe och börjar att säga de första fyra raderna i monologen samtidigt som jag gräver mitt hårdaste på i golvet med min låssas spade. Sen får jag en blackout. Det är helt svart och jag har ingen aning om vad jag ska säga och måste bryta.

Tomas tackar och jag går ut och tänker "-Jaha, nu finns det inte en chans att jag kommer in här".

Efter att alla har gjort inträdes provet så får vi veta att vi alla har fått samma spade uppgift och att alla misslyckades totalt. Skönt tycker jag. Och får hoppet tillbaka eftersom det känns som att jag har en chans att komma in igen.

Vi pratar lite och sen är det dags att gå hem, och såhär i efterhand så är jag faktiskt riktigt nöjd. Både för att jag faktiskt gjorde trotts alla nerver och allt och för den andra för att jag faktiskt gjorde ett ganska bra jobb och levererade monologen som jag ville att den skulle levereras.

Mennu, ligger allt i händerna på den polske skådespelaren/rektorn/huvudläraren Tomas. Det var jättemånga so hade sökt in iår, men vi får se. Jag håller tummarna och återkommer såklart såfort jag vet något mer :)

Nu ska jag försöka sova bort lite "nu släppte all spännings huvudvärk" trotts att jag sitter brevid en kille som stinker korvstroganoff och att en skrikande bäbis precis klev på!:)

The big day.

Om en timme och 50 minuter smäller det.
Tror inte riktigt att jag fattat vad jag gett mig in på än dock, kommer väl förstå det då jag är där ovh vilja springa skrikandes därifrån.

Det konstiga är att jag vet att monologen sitter och ändå nojjar jag mig varje sekund över att jag inte ska kunna den. Men det är bara att göra sitt bästa, får jag en black out så får jag. Inget mer med det, måste sänka prestationskraven lite vavavvaa!

Passar nu på att äta massa frukost, för med mina nerver så vet man aldrig när lill kaggen får mat igen.

lite smink på dethär så.

Levet livet i storstan med min nya pojkvän Erik Johansson..

... mer känd som Tobbe i Eva&Adam nivet? Han den snygga.
Japp. Det är han och jag nu. Satt och åt en god kyckling sallad med min mor nyss och tittade ut genom fönsret, och där gick han. Våra blickar möttes och introt till denhär låten började spelas.
Erik, eller Tobbe då som jag skämtsamt kallar honom fortsatte gå. Vilket jag självklart försår eftersom han var trött efter kvällsen föreställning på Maximteatern. Vi får träffas imorgon istället, men nu vet jag, på riktigt att det är vi!


min älskling.

Ska försöka att inte fastna på ett sj tåg igen.

sitter nu på SJ där jag ska spendera resten av lördagskvällen. så till er som ska ut, DANSA ÅT MIG MED!
Kände mig som en av storbloggarna då det första jag gjorde var att öppna datorn och börja blogga. KulT.

Var pinsam idag igen föresten. Stod i kön på H&M i min lilla stad och hade precis pratat lite med fina Inga-Lill då det var min tur att betala. Inga-Lill säger då:
-Annica!
och jag i min tur får en blackout och tittar på kassörskan och säger:
-HEJDÅ. (insåg då att jag sa det till kassörskan och ska försöka rädda situationen och säger därför efter lång väntan lika högt) INGA-LILL.

vaaa, vad kom det ifrån?

Vände mig iallafall snällt till Inga-Lill och fick ett lyckatill och en kram innan jag var tvungen att möta kassörskan igen.
Föröskte le och skratta bort dethela, men fick inget till svar. Det var ett faktum, hon hatade mig.

Jora, en dag i Annica Viklunds liv. Ska fortsätta mysa i min goa poncho nu på fina sj där jag idag INTE ska fastna.


En solig vårig lördag!

Tog mig ut en sväng och köpte ett par svarta jeans och en camelfärgad poncho denna fina lördag soliga våriga lördag.
Ikväll åker jag till sthlm för att imorgon gå på audition till en teaterskola. Mina nerver håller på att gå itu, men vad gör det då man har världens bästa familj och vänner som bara peppar och håller tummar ?
Inte ett piss. Därför, ska jag nu packa lite och sedan rabbla monologen tusen gånger till.


Låter någon annan klaga.

Vill först bara säga att bloggen är under ombyggnad, stå ut sålänge:)

Sen, istället för att klaga på allt helt själv låter jag mina fina klasskompisar julia och åsa göra det åt mig. Och känner liksom att det är tur att man inte är ensam som tycker såhär. Alla har också kommit fram till att det är vädrets fel så våren kom nu eller få spö.


Julias fina inlägg hittar du här
Och Åsas här

godnatt.

Kärlek.

Bläddrade runt lite på tvn och såg på trean att mauro och pluras kök precis skulle börja, så jag tänkte kolla vilka gäster de skulle ha. och då ser jag. MIKAEL NYQUIST. Dör lite. vilken lycka!
Ni som känner mig förstår.
Gaaaaaaaaah.
så. inga sms på en timme va ?
tack.

En kall fin lördag.

Gjorde pannkaka till lunch, höll på att bränna upp hela lägenheten. Det är bra att glömma pannkakan på spisen!
Nu ska jag snart ta mig iväg för att hjälpa en f&s ledare att fixa musikredigerings program. Så cool är jag liksom.


Åsas finaste pälsmössa (som hon snarast ska få tillbaka) behövs idag. Jäsiken så kallt det är, hur ska detta gå? Jag som tänkte ha klänning och klackar ikväll.. hm.


Music is my lover.

Kan vara världens bästa verson av denna låt. 

Teknikens under!

Kom åt en knapp på datorn som gjorde att hela bakgrunden och allt vred sig motsols lite. fick panik. Tryckte på alla kanppar som fanns. Inget funkade. Startade om datorn fem gånger. INGET funkade. Fick mer panik och grät en skvätt för att min nya dator inte funkade längre.

Då är det bra att man har en så teknisk vän som mr.G som bara säger hur man ska göra och sen bara funkar allt!
Därför bloggas det mer imorgon!
Godnatt.!

en vanlig tisdag.

Har idag haft psykologi med bästa Staffan Humlebo. Älskar kursen, det är liksom en bra start på dagen. Men sen är det dags för samhällskunskap som är så tradigt så jag tror jag dör. Har universums torraste lärare också, därför kommer nu en lista på saker som är roligare att göra än att lyssna på föredrag på samhällskunskapen.


1. Lukta på fotsvett
2. inse att du glömt att ta på dig byxor på morgonen
3. Ha vinterkräksjukan.
4. Ha vinterkräksjukan åt båda hållen.
5. Ramla på isen och slå svanskotan.
6. Äta segt kött.
7. Missa bussen med en sekund.
8. Se när den innan dig tar det sista av den goda maten i matsalen och du är fast med navets köttgryta.
9. Titta på när Grunks skägg växer.
10. Inse att man glömt handduk till skolidrotten EFTER du dushat. 


 


.

Alla hjärtans dag är över. Och den var bra, det har jag en halsbränna från för mycket onyttigheter som kan skriva under på!
Nu ska här sovas, psykologi 09.00 imorgon. Living the dream. WOOOHOOOO

Honey and the moon.

Har dushat lite längre än vad som är bra för kroppen och ska nu ta på mig mest kläder i universum och bege mig till hemköp för att köpa diverse nödvändigheter, för att sedan komma hem och se på lite film med lite fina människor.


for you

Istället för att deppa på alla hjärtans dag eftersom att man är fri som en fågel så bjuder jag här alla singlar på ett litet skratt.
Här kan ni skratta åt 1. hårfärgen 2. gravidmagen 3. att vi försöker starta ett band, och jag skulle sjunga. herremingud.



sådär, gå nu och köp lite choklad och sätt dig och skratta lite.
Ha en fin alla hjärtans dag va.

hey you



Dålig uppdatering under helgen. Det blir bättring nu då veckan närmar sig.
Men först.
Glad alla hjärtans dag!
sprid kärlek. alla behöver en kram.

fredaggggggggggg

Här är världens bästa fredag!!!!!!!!!!!!!!


Dressed for success!

ska till coop och handla saker till morgondagens efterrätt.
tänkte först åka i pyjamas. Kom sedan på att det faktiskt skulle vara andra människor där.
Tänkte då klä på mig men absolut inte sminka mig. Tittade mig i spegeln och såg mer än en finne. Sminkade mig. Men jag tänker inte ha håret utsläppt. DÄR GÅR GRÄNSEN!


Ångvält.

Det känns att mr. osteopat har omprogramerat kroppen. Känner mig påkörd av en ångvält, och pratade precis med Erika som sa att hennes vän hade fått feber under natten, så man vet ju vad man har att vänta sig.. Men inget ont som inte har något gott med sig! Kände mig faktiskt bättre direkt när jag kom därifrån så får dessa biverkingar bara lägga sig lite så kommer det är bli underbart! Får se om jag tar mig iväg till skolan imorgon bara eller om kroppen är för mör.

Hade iallafall en trevlig stund med Lovisa idag där vi knäppte lite kort som förhoppningsvis kommer bli en fin header tillslut! Klicka er gärna in där och titta och kommentera vilken ni tycker skulle bli bra så får jag se om vi tycker lika!
Lite fin text och annat ska även in! Men nu ska jag sova bort det onda så hörs vi imorgon! :)
kram


Foto: Lovisa

Torsdagsväs.

Fyfasen vilken bra osteopat jag var hos idag!(Japp, nu vet jag att det stavas med O. Lär sig något nytt varje dag)
Var sne här och där och hade diverse låsningar i alla möjliga kotor. Nu är jag upprätad och upplåst och är däför helt öm i kroppen varm av allt blodflöde som har fått fart igen, och helt väsig av huvudet av skallben som flyttats någon milimeter. men allt på ett bra sätt!=D

nu ska jag snart springa och köpa lite fika, sen kommer Lovisa och knäpper lite kort innan det är dags för kvällsrep. Om inte väset i huvudet tar över det vill säga ;)

Doctor,doctor. Give me the news.

Sitter och äter en risifrutti till frukost (LYYYXXXXXXX) och ska snart springa iväg till mr Åsteopat. Får se vad han säger!
Vi hörs !

Tangled.

Det blev en ganska bra dag ändå, trotts ett dimmigt huvud och huvudvärk. Och dethela toppades med mycket skratt och sedan lite kvällsöppet med ekdal.
Imorgon väntar en heldag med Ronja Rövardotter rep.
Men först ska jag på en behandling hos en Åsteopat här i stan. Har varit supertrött och kännt mig hängig till och från ett tag nu, så vi ska kolla om han kan ha någon idé på vad det kan vara eftersom jag ätit tillskotts vitaminer nu ett tag och det inte har blivit så mycket bättre. Och nu de senaste dagarna har jag börjat tappa massa hår också. Jag!! Som har mest hår i hela världen, har alltid haft världens kalufs. Har liksom börjat tappa tussar av hår, då blir man lite orolig. Men jag litar på att han är BÄST!!!

Justja! Ska fota en header bild imorgon också. wihi. spännande och läskigt, hatar att stå framför kameran men, vad gör man inte! ;)
Ha en fin natt. Sov gott!


Godnatt från en trött Annica och hennes fortfarande befintliga kalufs!

Dimma.

Hej!
har varit hemma från skolan idag, vaknade upp med huvudvärk såatt jag kände mig helt dimmig i huvudet. inte okej.
Men nu är det på bättringsvägen! Efter att ha sovit större delen av förmiddagen så har jag nu hunnit med lite skolarbeten och plugg och ska nu klä på mig något annat än pyjamas för att ta mig till skolan en sväng ändå och sedan springa hem och ta mig en lång promenad i det fina vädret.
har ni haft en bra onsdag?


Den här gjorde min dag! Kan vara det sötaste jag sett!!!!!

I'm not giving up yet.

Dålig dag = Dåligt bloggande.
Den här dagen går inte till historien, har verkligen inte varit min dag idag. Men det var fruktansvärt skönt att få träna. Har insett det såhär på äldre dar, att min träning verkligen är viktig. Det är så skönt att komma iväg en timme bara och få ventilera tankarna med träden. Jag tror att jag behöver det nu, ventilera mig. Har ju en fantastisk familj och underbara vänner, men ibland så kan träden hjälpa en att inse vad man verkligen vill. Sådärför ska jag nu träna minst en timme om dagen. Antingen Friskis eller bara en skön promenad.

Djupt, flummigt inlägg mitt i natten. Så galet det kan bli!
Imorgon kommer den riktiga Annica tillbaka. Men inatt får grubblande filosofen Annica stanna.
Godnatt.

+++++++



Ska bli askul att inte gå på träningen utan sitta och plugga genetik istället.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bildbomb

skulle gråta om dethär dimper ner i garderoben, gråta av lycka. allt från modekungen.se



GAH!!!

Printemps bienvenue á Paris.


Att hälsa våren välkommen i Paris kanske blir verklighet. Iallfall om jag och Erika får bestämma. Och nu ikväll ska jag låssas som att det är verklighet och somna till Edit Piaf och drömma om baugette, fina klänningar och vår. Vår i paris.


Bild:weheartit.


Partance

Sitter och lyssnar på Edit Piaf och vill åka till Paris nu, bara gå runt från café till café och dricka kaffe. Hitta någon liten dold seconhand butik att förälska sig i. Allt medans ipoden spelar Edit Piaf på högsta volym. Så.. När åker vi? 


Bilder: weheartit.


I'm just moving uncomfortably slow

Har snöat in på kameror. Siba har faktiskt riktigt bra priser.
Här är den kameran jag egentligen vill ha och budget varianten, och dimper inte en miljon ner i brevlådan snart så blir det budgetvarianten.



Nu ska här ätas lunch tills de står ut genom öronen!


Kameradi,kamerada.

Har under kvällens bravadet insett att jag behöver en riktig kamera. Det behöver inte vara en fantastisk systemkamera utan jag nöjer mig faktisk med en hemskt billig en från siba eller liknande. Men någon som tar bättre bilder än min Iphone och någon som kan ta bilder på annat än den som sitter som en nörd framför den lilla fina datorkameran.
Ska kolla upp dethär hörrni, för såhär kan inte bilderna se ut.




Förutom de knäppa människorna fick även dethär följa med hem.



Nu ska tanten sova. Hoppas ni har haft en fin lördagskväll, för det har jag!

Spöket på canterwille.

Åker nu till Birsta med sannaaaa och köper kjolen jag velat ha länge, sen åker vi och ser på Spöket i s-vall med de andra teaternördarna innan vi intar buffén på Biteline. MUMMMMMMMMMMS.
Later folks.

Morgonstund har bajs i mund.

Ångrar mig. Är 18 ändå, känns skönt att veta vem man är. Att även fast man går och lägger sig tidigt så sover man bort nästan hela dagen. Konstigt nog så rör det mig inte så mycket att klockan nu är snart ett. För det var skönt att sova, och sen är det superlyxigt att bara kunna ligga och mysa länge i sängen och inte ha några måsten! Helg ljuva helg!:)


Snickra ihop ett litet collage till er fina, såhär kulT kan man ha med en kamera på datorn 5 minuter efter man vaknat!;)
Och NEJ, jag är inte naken. Sover i en liten fin tubtopsgrej. Så kul ska vi inte ha det!



Förstår.

Jag ÄR gammal. Förstår nu vad alla vuxna sagt på fredagar då de gått och lagt sig tidigt efter en lång arbetsvecka. Bästa sanna har nu åkt hem och jag måste sova. Är tröttare än en människa ska vara vid 18 års ålder en fredagkväll.

Dethär ska jag sova till. Bästa sovmusiken som finns.
Newton Faulkner – Rebuilt By Humans

Dagarna på dagarna med dagarna för dagarna.

Världens bästa Sanna med världens bästa glass och världens bästa humor.
Och världens bästa åsa ska sy världedns bästa skapelse och världens bästa lovisa ska knäppa världens bästa bild.
Nu ska jag fortsätta skratta med den enda människan som tänker lika som jag och skrattar åt det dåliga.
VÄRLDENS BÄSTA FREDAG


Extrema samlare.

Hittade precis 3 bregott paket i kylen, två var tomma. Det går utför.

Arbetslös proffsfotograf sökes.

Fotograf sökes för heltidsantsällning, 24h arbetsdag för att kunna fånga ögonblick som att tillexempel ramla med ansiktet före påväg till skolan för att man diggar förhårt till musiken på sin ipod, fastnar på SJ tåg och glömmer att kliva av rulltrappor. (ja, detta har hänt, så tänk vilket spännande jobb).

Lön: Ingen, eller.. mat kan du väl få, och en kaffe då och då.
när: Du kan börja omgående.
Kontakt: [email protected]

NU: Äta litt tuttifrutti. muuuumzzz.


Varje sår söker ett sår.

Har fastnat för mr. Tommy Körberg och fröken Helene Sjöholm.
Det finns så mycket fantastisk musik som de har gjort, som nästan är bortglömt.
All den musiken har iallafall fått hålla mig sällskap denna morgon, men nu ska jag bege mig till skolan för lite fantastisk nutida konst och sedan blir det kanske plugg på Waynes. Borde ju liksom gå bättre att plugga där. Eller nått..


Världens bästa mamma.

NU ni, NU! Här ska det bli ordning och reda på bloggningen!
För Annica Viklund sitter nämligen och skriver på sin nya supersöta dator. I Adore it. Har även en liten fin sak på sidan av datorn som gör att jag har internet HELA TIDEN! Och en liten kamera på datorn så att det äntligen kommer upp lite egoKORT! faantastiskt!
Men jag varnar alla mina fina vänner. för nu kommer det bli mycket datoranvändande hela tiden. Så förlåt på förhand. och tack bästa mamma.



sexxy ass provar kameran. Enjoy!
ciao!

RSS 2.0