Jag undrar hur du mår

Jag tänker på dig ibland. Utan att jag är medveten om det kommer du upp som en overklig blandning av lycka, besvikelse och sorg. Jag undrar hur du har det, om du mår bra med ditt liv nu. Jag kan komma på mig själv med att vilja ringa dig och berätta vad som händer i mitt liv, men jag stoppar mig själv medan jag letar fram ditt nummer. Jag har inte den platsen i ditt liv längre, du behöver inte mig längre. Du har hittat en annan. Jag hoppas hon gör dig så glad och lycklig som du förtjänar. Det gör ont att medge det, att erkänna det för sig själv men jag saknar den vänskapen som fanns där från första början. Hur hjärtskärande det än är så saknar jag dig, men vi blir aldrig som förr.


Lugnets vecka

Det har liksom inte dragit igång än, mitt liv. 
Nästa vecka börjar nya kursen på Universitetet och imorgon har vi den första "riktiga" lektionen på SET. 
Tills dess försöker jag få dagarna att gå, läser mycket, tänker mycket och städar mycket. 
Har också flera sista måltider med mina rumskompisar som tar sitt pick och pack och flyttar ihelgen. 
Ja. Där har ni det. Mitt liv....
Det blir mer action och fler inlägg då det drar igång, och som jag längar!

Känslan när..

... man var 100% säker på att tentan skulle lämnas in imorgon 17.00 och det visar sig att den ska lämnas in imorgon 09.00.
 
 
Ja. Ni hitter mig vid datorn inatt alltså.

Tillbaka

Så är jag tillbaka i Stockholm. 
Dagen igår spenderades med att städa bort julen och storstäda lägenheten, det är alltis lika lugnande att städa på något vis. 
 
Då kvällen kom intog jag och Lollo Dramaten för att se den fantastiska föreställningen Chéri som vi sedan ska analysera. Jobbigt liv jag lever.

Därefter hamnade vi på T.G.I. Fridays för planering av den fantastiska sommaren som kommer. 
Stockholm 2013 kunde inte ha börjar bättre!
 

Mellan två hem

Sitter på ett tåg som faktiskt är i tid. Och som faktiskt avgick från lilla Härnösand utan krångel och busstransport. Är nog lite i chock över detta men det är ett stort steg framåt för hemstaden och det kommer göra det lättare att ta sig hem över en helg eller liknande. Är i Gävle nu, med så mycket träsmak i rumpan att man kan hyvla den. Men snart är jag hemma. Eller ja.. Det är konstigt att jag åker hemifrån för att åka hem. Eller så är det bra, att jag känner mig hemma på båda platserna. 
Imorgon ska jag städa ut julen i lägenheten och börja min resa mot en mysigare lägenhet. Fick inte riktigt med mig allt jag ville men är ändå stolt över att jag fick ner detta kaos i två väskor. Packdrottningen.

Packar

16.59 går mitt tåg tillbaka till huvudstaden och min fina lägenhet. Har bestämt att jag ska börja året med att göra den hemtrevlig så att man vill vara där mer än bara då man ska sova. Håller därför på att leta efter soffor på blocket och går nu igenom alla saker jag har hemma hos min far för att sedan välja vad jag vill ha med mig ner. I alla lådor och flytt kartonger hittas även gamla bilder och dagböcker.
Tänkte därför bjuda på en gammal bild jag hittade i en låda, samt mitt dagboksinlägg jag skrev 26/12-00
Tisdag:
Jag Har ingenting att bereta så nu slutar jag att skriva hej då Annica. Åter till packningen.
Ja. Jag är ungen utan hår. Vadårå?

Och så börjas det.

Den här bloggen har nog alla glömt bort för längesedan. Jag med. Men nu sitter jag här, redo att börja blogga igen. Fick inspiration av allas "2013 ska bli MITT år"-inlägg och känner att fasen, 2013 ska bli MITT år. Och det vill jag kunna se tillbaka på och kunna läsa om. Därav bloggandet. Vad har då hänt sen sist? Jag har fått lägenhet i Stockholm Jag har gått ut SET Jag har tappat lägenhet i Stockholm Jag har förlorat en ängel Jag har blivit kär Jag har fått mitt hjärta krossat Jag har fått ny lägenhet i Stockholm Jag har börjar plugga på Universitet Jag har delat lägenheten med 2 tjejer Jag har klippt av mig allt hår Jag har spelat Tanja i Sommarkvällar på jorden Jag har sovit lite Jag har ätit lite Jag har ätit mycket Jag har haft ångest Jag har varit euforisk Jag har levt i konsten, Som ni ser, det har hänt mer än massa. Mer än massa som jag tänker behålla för mig själv, låsa in i ett rum i mitt hjärta och alltid bevara. Men 2013 för ni vara med om kära vänner, om ni vill.. Jag ska imorgon åka ner till Stockholm igen efter några veckors välförtjänt semester. Åka ner och ta hand om mig själv mer, åka ner och leva som jag vill leva.

RSS 2.0